Hubert Katarína Labajová 5.B
J.E.Hubert V roku 1825 ranený vojak napoleonskej armády J. E. Hubert založil v Bratislave prvú mimofrancúzsku prevádzku na výrobu šumivého vína. Šumivé víno vyrábal podľa pôvodnej francúzskej technológie. Výroba sa nezastavila ani po Hubertovej smrti, keď podnik prevzal jeho syn Heinrich. Od tých čias až po päťdesiate roky dvadsiateho storočia jestvovalo v Bratislave najmenej 15 rozličných firiem.
Hubert v Seredi Hubert v Seredi bol založený Takto sa vyrába v roku 1952. Takto sa vyrába šumivé víno.
Phylloxera vastatrix Tento živočích sa živí v koreňoch viniča a škodí mu hlavne v raste. Môže spôsobiť aj jeho odumretie. No a vlastne keď tento živočích napadne korene viniča tak listy budú vypadať takto.------>
Šampanské víno 1.Johann E. Hubert extra dry 8.Hubert Grand blanc 2.Hubert L‘ Original brut 9.Hubert Club brut 3.Hubert L‘ Original rosé brut 10. Hubert Club polosladké 4.Hubert L‘ Original demi sec 11.Hubert Club polosladké ružové 5.Hubert L‘ Original rouge doux 12.Hubert Club sladké 6.Hubert De luxe 13.Hubert Club červené sladké 7.Hubert Grand rosé 14.Nealkoholický Hubert
Logo Hubertu
Certifikáty kvality Výroba tohto produktu je naozaj kvalitná a firma sa môže pýšiť niekoľkými certifikátmi ktoré dostala za splnenie medzinárodných potravinových štandardov.
ĎAKUJEM ZA POZORNOSŤ