Hubert Katarína Labajová 5.B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentácie
Jar 2. ročník.
Advertisements

Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia?
Dobrý pastier Žalm 23 (veršovaná parafráza - MBKB)
Lekcia od divých husí.
Jadrový reaktor, jadrová elektráreň
Správa za praxe Výrobná činnosť podniku
Peter Novák Viceprezident Contoso Pharmaceuticals
Francúzsko Rozloha: km2 Hlavné mesto: Paríž
Intel Pentium 4.
Jedlé -Nejedlé -Jedovaté
Prezentácia FEMky.
CASO PACAL 1712 PATOLOGIA QUIRURGICA DR. FELIPE GARCIA MALO BAUTISTA.
Riziká informačných technológií
História PAPIERa Celík, Hajdu, Lukáčová, Luptáková, Moravčík 2010.
Rakúsko, Švajčiarsko a Lichtenštajnsko
ŠTUDIJNÝ ODBOR 2940 M 05 POTRAVINÁRSTVO – spracovanie mlieka
alebo Od polena ku fenoménu dnešnej hudby
Autori: Ľubomír Urík Jakub Makuka
NOVÉ SYSTÉMY LOGITEX PRE NULOVÉ DOMY
ROD THUDOROVCOV.
Podstata a členenie platobného styku
Učíme efektívne a moderne – inovácia vyučovacieho procesu
Lineárna rovnica ax + b = 0.
ROEP REGISTER OBNOVENEJ EVIDENCIE PODY
Veľká francúzska revolúcia
Sústavy lineárnych rovníc
Richard Kulaviak 3.E Jakub Strelec 3.E
Zmeny v arabských krajinách
Lineárna nerovnica.
ZÁMORSKÉ OBJAVY Katarína Vargová 3.E.
Microsoft Engineering Excellence
Alkohol a alkoholické nápoje
Renesancia umení a remesiel
Víno TVORBA PROJEKTOV Téma: Dejepis - Víno.
Otestuj sa Kvízové otázky 3. ročník.
Manažment kultúry Predmet: Manažment športu – 8. prednáška
Napoleon Bonaparte a jeho slávne bitky
FP7: Výskum v prospech MSP
Slovenské Jedlá na všetky sviatky.
Vplyv vína na ľudský organizmus
Le Grand Louvre Musée du Louvre
9/4/2019 Firemná knižnica 2000 Nadežda Andrejčíková N. Andrejčíková.
S Blissom vždy s presným časom!
Zimná vojna.
Rebarbora Matej Babej 3.a.
Súťažno - vzdelávacia aktivita
Čo je Eucharistia? Čo je Sviatosť Oltárna? Čo je sväté prijímanie?
Študijný program Kvalita produkcie strojárskej techniky I. stupeň.
Kto sídli na dobrej adrese?
Implementácia a zabezpečenie prevádzky systému ARL – spolupráca knižnice a firmy Dobrý den, vážení a milí, dovolte mi aby som Vam v mene svojom i v mene.
Aktualizačné vzdelávanie učiteľov cvičných firiem
Podnikanie a podnikateľský plán
Zdravá výživa.
Iný pohľad na globálne otepľovanie
Zakladanie živností v Maďarsku 1. prednáška
Vplyv stavebných úprav na všeobecnú hodnotu bytu
Tvorivosť a podnikavosť
ČOKOLÁDA Michaela Tuschlová 1.C.
Veľká Morava.
Národné fórum pre rozvoj celoživotného vzdelávania Košice,
Najvýznamnejšie bojiská 2.svetovej vojny
Takto sme si užili školský rok 2018/2019
Gymnázium J.G. Tajovského Simona Kulfasová 3.L
Gavalcová, Králiková, Slemenská, Strečková 2.A, 2010
Štandardy v procese spracovania bibliografických informácií i u nás.
STAROVEKÉ GRÉCKO a život v ňom
PhDr. Tatiana ARBE, OEMP ÚM STU
Značka a logo firmy Hasbro.
Informačné popoludnie SAEC
sústava dvoch rovníc o dvoch neznámych
Prepis prezentácie:

Hubert Katarína Labajová 5.B

J.E.Hubert V roku 1825 ranený vojak napoleonskej armády J. E. Hubert založil v Bratislave prvú mimofrancúzsku prevádzku na výrobu šumivého vína. Šumivé víno vyrábal podľa pôvodnej francúzskej technológie. Výroba sa nezastavila ani po Hubertovej smrti, keď podnik prevzal jeho syn Heinrich. Od tých čias až po  päťdesiate roky dvadsiateho storočia jestvovalo v Bratislave najmenej 15 rozličných firiem.

Hubert v Seredi Hubert v Seredi bol založený Takto sa vyrába v roku 1952. Takto sa vyrába šumivé víno.

Phylloxera vastatrix Tento živočích sa živí v koreňoch viniča a škodí mu hlavne v raste. Môže spôsobiť aj jeho odumretie. No a vlastne keď tento živočích napadne korene viniča tak listy budú vypadať takto.------>

Šampanské víno 1.Johann E. Hubert extra dry 8.Hubert Grand blanc 2.Hubert L‘ Original brut 9.Hubert Club brut 3.Hubert L‘ Original rosé brut 10. Hubert Club polosladké 4.Hubert L‘ Original demi sec 11.Hubert Club polosladké ružové 5.Hubert L‘ Original rouge doux 12.Hubert Club sladké 6.Hubert De luxe 13.Hubert Club červené sladké 7.Hubert Grand rosé 14.Nealkoholický Hubert

Logo Hubertu

Certifikáty kvality Výroba tohto produktu je naozaj kvalitná a firma sa môže pýšiť niekoľkými certifikátmi ktoré dostala za splnenie medzinárodných potravinových štandardov.

ĎAKUJEM ZA POZORNOSŤ