Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia?

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia?"— Prepis prezentácie:

1 Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia?
Nevieš sa rozhodnúť ako ďalej? Je čas riešiť tvoju budúcnosť Dáme ti istotu zamestnania Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia? Neváhaj, je tu

2 Stačí sa prihlásiť a študovať
Cesta je jednoduchá. Stačí sa prihlásiť a študovať v duálnom programe na SOŠ obchodu a služieb v Martine v odbore: Technik obuvníckej výroby – 4-ročný s maturitou – od šk.r. 2018/2019 Čo získaš? K maturite aj medzinárodný certifikát o vzdelaní vydaný v spolupráci s Nemeckou obchodnou komorou platný v celej Európe Garantujeme ti prácu v špičkovej medzinárodnej spoločnosti po úspešnom skončení štúdia Možnosť pracovného postupu, stať sa tím lídrom, majstrom, inštruktorom, technikom Možnosť pokračovať vo vzdelávaní ako špičkový obuvník v zahraničí Ako zamestnávateľ naviac garantujeme stabilný príjem so zaujímavým finančným ohodnotením bohatý sociálny program a zamestnanecké výhody príjemné pracovné prostredie a mladý dynamický kolektív možnosť sebarealizácie ECCO Slovakia, a. s SOŠ obchodu a služieb Personálne oddelenie Stavbárska 11, Martin Dúbravca 6103/ Martin Tel:

3 Študuj s podporou ECCO Slovakia a staň sa odborníkom vo výrobe obuvi
Jedným z dôležitých faktorov úspechu je zamestnanec a jeho vedomosti. Jeho príbeh mnohokrát začína na základných školách pri rozhodovaní o voľbe povolania. Študuj s podporou ECCO Slovakia a staň sa odborníkom vo výrobe obuvi Kto sme? Spoločnosť ECCO patrí k popredným svetovým výrobcom kvalitnej značkovej obuvi. Firma bola založená v roku 1963 v Dánsku. Svoje dcérske výrobné spoločnosti má v Portugalsku, Thajsku, Indonézii, Číne a tiež na Slovenku, kde pôsobí od roku V súčasnosti zamestnáva viac ako 950 zamestnancov. Pri svojej výrobe používa najmodernejšiu technológiu nastrekovanej obuvi. Tým sa radí k významným spoločnostiam vo svete a tiež k dôležitým zamestnávateľom. Počas svojho pôsobenia umožnila množstvu zamestnancov vybudovať si kariéru. Ponúka prácu všetkým, ktorí majú chuť pracovať, rozvíjať sa a uplatniť svoju tvorivosť a vedomosti. Zamestnávame tých najlepších Naši zamestnanci majú vášeň pre to, čo robia a to, čo robia, vykonávajú najlepšie ako vedia. Práve vďaka tejto vášni sa spoločnosť stala úspešnou na trhu. Veríme, že sa nám darí podporovať našich zamestnancov aj napriek tomu, že každý z nich je individuálny a robí veci inak. Vážime si ich za to, že konajú v súlade s vlastným presvedčením, samostatne premýšľajú a vedia prebrať iniciatívu. Našim cieľom je byť atraktívnou spoločnosťou poskytujúcou zamestnancom možnosti neustáleho vzdelávania a pohybu v rámci našich jednotiek vo svete.

4 Staňte sa súčasťou úspechu
Aby takáto globálna spoločnosť akou je ECCO mohla fungovať, potrebuje ľudí s medzinárodným myslením. Viete o tom, že máme takmer zamestnancov z 50 rôznych krajín sveta? Nie sme iba svetovou spoločnosťou, ale sme aj svetovou značkou a zastávame tak jedinečnú pozíciu na trhu. Staňte sa súčasťou našej firmy a vybudujte si tak cestu k úspechu. Získajte prístup k unikátnej technológii a materiálu Vlastná tvorivosť ECCO neustále rozširuje hranice komfortu, inovatívneho dizajnu a najlepšej kvality na trhu. Ak si šikovní, vieme ti poskytnúť potrebný materiál a technológie. Vieš o tom, že firma ECCO je jediným výrobcom obuvi, ktorý má svoju vlastnú garbiareň? Vďaka tomu sme schopní kontrolovať celý proces výroby topánok. ECCO ti dá voľnú ruku  Aký je tvoj sen? Neustále zlepšujeme technológie, aby sme pre život prinášali dokonalú kvalitu, dizajn a inovácie. Sme neúnavní pri hľadaní nových nápadov, zvyšovaní štandardov a hľadaní spôsobov ako robiť veci čo najlepšie. Naša vášeň je kľúčom k úspechu, či už topánky navrhujete, vyrábate, uvádzate na trh alebo sa podieľate na tvorbe povedomia o nich. Vieš, že práve ECCO prišlo ako prvé s nápadom raziť logo pod podrážku topánky. S akým nápadom prídeš ty?


Stiahnuť ppt "Chceš mať vlastné peniaze už počas štúdia?"

Podobné prezentácie


Reklamy od Google