Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Značka a logo firmy Hasbro.

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Značka a logo firmy Hasbro."— Prepis prezentácie:

1 Značka a logo firmy Hasbro.
Inovácia obsahu a metód vzdelávania prispôsobená potrebám vedomostnej spoločnosti Značka a logo firmy Hasbro. VYPRACOVAL: Mgr .art Radoslav Repický jun 2015

2

3 Firma Hasbro zohráva poprednú úlohu v predaji hier a hračiek
Firma Hasbro zohráva poprednú úlohu v predaji hier a hračiek. Kedže ide o globálnu spoločnosť, vlastní veľa licencií ako Tranformers, G.iJoe, Koník ponny alebo Star Wars. Spoločnost Hasbro založili bratia Hassenfeldovci pod názvom Hassenfeld Brothers  

4

5 Vtedy to bola firma v textilnom priemysle
Vtedy to bola firma v textilnom priemysle. V nasledujúcom roku začali vyrábať učebné pomôcky a peračníky. V 40 rokoch začali vyrábať sety pre doktorov a sestričky, teda to boli ich prvé hračky pre deti. Prvý väčší úspech bol v osobe Mr. Potato Head, ktorý zožal väčší úspech. Nasledovala postavička G.i.joe ktorá sa stala vzorom bojových postavičiek.

6 G.i.joe. Twister a My little pony vystrelili značku do výšin priemyslu. V roku 1991 odkúpili firmu Parker Brothers a spolu sním aj najúspešnejšiu hru všetkých čias – monopoly. V roku 1968 skrátili svoje meno na Hasbro industies a tak sa volajú dodnes.

7 Filmove logo transformers

8 G. I. Joe je skutočne akčná postava, ktorú vyrába firma Hasbro
G.I.Joe je skutočne akčná postava, ktorú vyrába firma Hasbro.Prvými takými výrobkami sú Soldier, Action Sailor, Action pilot a Action Marine. Slovo G. I používali na amerických vojakov Hlavne na pozemské sily. V roku 1963 vymyslel Stan Weston vojakov G.I Joe bola to varianta Barbie pre chlapcov. Prvé série bolo veľkosťou podobné Barbie, postupne sa zmenšovali a začali im pribúdať zbrane. G.I.Joe je do dnešného dna veľkým úspechom, ktorý zahŕňa aj komiksy, kreslené seriály a zatiaľ dva filmy na motívoch týchto hračiek.

9 Logo druhého filmu G.i.joe

10 Transformers vznikli v roku 1984 a postupne z nich vznikol popkultúrny fenomén ktorý v sebe zahrna, vela mien, postáv, sérií a produktov. Podstatou sú hračky roboty meniace sa na autá. Postupne pribudli komiksy, kreslené seriály, animovaný film a štvorica hraných filmov inšpirovaných transformers vesmírom.

11 Klasické kogo transformers
. Klasické kogo transformers


Stiahnuť ppt "Značka a logo firmy Hasbro."

Podobné prezentácie


Reklamy od Google