Stredná odborná škola obchodu a služieb,Martin Stredisko odbornej praxe ČAŠNÍCKE
Odbory 3. ročný učebný odbor: 4. ročný študijný odbor: 6444 H čašník, servírka 4. ročný študijný odbor: 6444 K čašník, servírka v týchto odboroch je možné študovať V duálnom vzdelávaní
Charakteristika učebného odboru žiak ovláda všetky práce spojené so stolovaním v bežných prevádzkach a pri slávnostných príležitostiach prijíma jednoduché a zložité objednávky pripravuje miešané nápoje dokončuje jedlá pred zrakom hosťa pripravuje slávnostné tabule má potrebné vedomosti a zručnosti z výpočtovou technikou má schopnosť komunikovať v cudzom jazyku absolvent je schopný vykonávať kvalifikovanú činnosť pri obsluhe v reštauráciách, hoteloch a ďalších zariadeniach spoločného stravovania počas štúdia sa môže zúčastniť zahraničných, školou sprostredkovaných stáži počas štúdia má možnosť absolvovať someliérsky, barmanský a baristický kurz po splnení právnych podmienok môže pracovať ako živnostník je schopný pokračovať v nadstavbovom štúdiu
Pracoviská praktického vyučovania Školská jedáleň SOŠ obchodu a služieb Stravovacie zariadenie ŠJč.1 Hotel Bystrička Hotel Victória Majstri odbornej výchovy Bc. Monika Ďuríková Veronika Mišúnová Mgr. Jana Karkušová Bc. Iveta Kellnerová
Školské jedálne
Play Previous 7/111 Next Close Play Previous 7/111 Next Close Expand Expand next previous Play Previous 7/111 Next Close Expand next previous Play Previous 7/111 Next Close
Hotel Viktória
Vzdelávacie aktivity barmanský kurz
Kurz Barista
Súťaže