Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Lahôdky ALFA s. r. o..

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Lahôdky ALFA s. r. o.."— Prepis prezentácie:

1 Lahôdky ALFA s. r. o.

2 Manažment našej firmy

3 Saša Lorencová riaditeľ firmy
Cieľavedomá Ambiciózna Dochvíľna Dôsledná - Zabezpečuje tlmočenie presných pokynov k práci. - Komunikuje so zahraničnými investormi. - Určuje výšku odmien manažérov. - Komunikuje s médiami. - Zabezpečuje dohľad nad vykonávaním práce.

4 Monika Konyariková asistent riaditeľa
Spoľahlivá Flexibilná Komunikatívna Zodpovedná Vytrvalá - Predčíta čierno tlačové texty. - Na požiadanie sprostredkúva tel. kontakt. - Na požiadanie vyhľadáva odborné slová v slovníkoch. - Písomne zaznamenáva údaje súvisiace s vykonaným druhom práce.

5 Michaela Boďová účtovník
Zodpovedná Spoľahlivá Dôkladná Pracovitá Vnímavá - Riadi sa základnými normami. - Spracováva mzdové údaje zamestnancov. - Príprava reportov pre klientov. - Spracovanie mesačných účtovných závierok.

6 Vanesa Romančíková marketingový pracovník
Pracovitá Pohotová Vynaliezavá Kreatívna Cieľavedomá - Komunikácia s médiami. Komunikácia s verejnosťou. Propagácia spoločnosti na medzinárodnom a národnom trhu. Rozhodovanie o výbere médií pri reklamnej propagácií.

7 Michaela Lelláková personálny pracovník
Spravodlivá Komunikatívna Spoľahlivá Pracovitá Zabezpečuje priaznivé pracovné prostredie. Komunikácia s vedením spoločnosti. Zabezpečenie chodu personálneho oddelenia. Vedie evidenciu o dochádzke zamestnancov.

8 Nicol Marečková výkonný pracovník
Pracovitá Dochvíľna Spoľahlivá Pohotová Dôkladná Vykonáva prácu. Zabezpečuje prísun a odsun materiálu, polotovaru, pracovného náradia. Pracovných pomôcok a odobratie zhotovených výrobkov.

9 Adam Šnirc výkonný pracovník
Pracovitý Spoľahlivý Dochvíľny Komunikatívny Cieľavedomý Pomáha pri zhotovovaní potravinárskych výrobkov. Zabezpečuje prípravu pracoviska na nasledujúci deň. Zabezpečuje prísun a odsun materiálu, pracovného náradia a pracovných pomôcok.

10 Čo ponúka naša firma? Naša firma sa zaoberá výrobou bagiet, hamburgerov a obložených chlebíčkov.

11 Bagety Naša firma ponúka bagety rôznych druhov : - Bageta šunková
- Bageta syrová - Bageta s lososom - Bageta s kuracím mäsom - Bageta debrecínska - Bageta s kuracím rezňom

12

13 Hamburgery Naša firma ponúka 3 druhy hamburgerov :
Hamburger s kuracím mäsom Hamburger s bravčovým mäsom Hamburger s hovädzím mäsom

14

15 Obložené chlebíčky Naša firma ponúka obložené chlebíčky podľa voľby zákazníka.

16

17 Prečo práve my? Naša firma sa vyznačuje prívetivým správaním k zákazníkom. Skladá sa z mladých, ambicióznych zamestnancov, ktorí tvoria skvelý kreatívny tím. Naše motto je ,, Náš zákazník - náš pán.‘‘ Ponúkame rôzne druhy vždy čerstvých a lahodných výrobkov. Naša firma dokáže zaujať maloobchodníkov, ktorí si potrpia na chuti a kvalite aj veľkoobchodníkov, ktorých vždy potešia množstevné zľavy.

18 Aj napriek tomu, že sme ,,mladá‘‘ firma, máme perspektívne vyhliadky do budúcnosti ako napr. rozšírenie výroby, vybudovanie viacerých obchodných prevádzok nielen na Slovensku ale aj v susedných štátoch.

19 Ak sme Vás zaujali a máte záujem o naše výrobky kontaktujte nás na : www.lahodkyalfa@gmail.com

20 Ďakujeme za pozornosť Lahôdky ALFA s. r. o.


Stiahnuť ppt "Lahôdky ALFA s. r. o.."

Podobné prezentácie


Reklamy od Google