ODKIAĽ JEDLO POCHÁDZA? Zisťuj, skúmaj, pozoruj, povedz iným odkiaľ sa berie jedlo v našom regióne.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentácie
NEINTERAKTÍVNA KOMUNIKÁCIA Mgr. Gabriela Zbojeková, ZŠ TURZOVKA.
Advertisements

Lekcia od divých husí.
ČITATEĽSKÁ GRAMOTNOSŤ
Centrum projektovej podpory
Stredná odborná škola obchodu a služieb,Martin
Meno a priezvisko učiteľa
OUTPLACEMENT – PRÍPRAVA NA HĽADANIE NOVÉHO PRACOVNÉHO MIESTA
NA VIANOCE PAT A MAT.
Miestna akčná skupina Stredný Liptov
ZŠ s MŠ Malý Čepčín 2013 – – 4. ročník
Môj najkrajší školský zážitok
Matematika a práca s informáciami
Základná škola v Raslaviciach
ŠTUDIJNÝ ODBOR 2940 M 05 POTRAVINÁRSTVO – spracovanie mlieka
STRED BIBLIE.
Základná škola Rohožník
Spojená stredná škola Lieskovská cesta 1 Zvolen
Návrh projektu Téma: Zlepšovanie odbornej grafickej pripravenosti žiakov Oblasť vzdelávania: Práca s PC Cieľová skupina: rokov (3 - 4 ročník)
Mliekujeme.
Autor: Anetka Bednárová 8.C
Týždeň zdravej výživy.
Odkiaľ pochádza jedlo súťažný príspevok
Základná škola s materskou školou Lvíčata pri ČVUT Praha
VŠETKOVEDKO   Naša škola sa zúčastnila celoslovenskej vedomostnej súťaže Všetkovedko pre žiakov 2. - 5. ročníka ZŠ.   Naši žiaci súťažili v  samostatných.
Naša škola ZŠ A.Dubčeka.
Prírodovedné predmety
Vyrezávané sviečky V dss Tau
Žijeme aktívne a zdravo
Slovenské Jedlá na všetky sviatky.
Súčasťou projektu bola i revitalizácia drevín a vybudovanie dažďovej záhrady, v ktorej bude zachytávaná časť dažďovej vody zo strechy budovy školy.
Tvorba projektu a prezentačné zručnosti
  Budova na prenájom  .
MODERNIZÁCIA VZDELÁVANIA NA SÚKROMNEJ HOTELOVEJ AKADÉMII
pripravil tieto podujatia
História a vývoj telefónu a nácvik správneho telefonovania
Súťažno - vzdelávacia aktivita
(Digitálny prezentačný materiál)
Dominik Medvecký II.B GSF v Žiline
PYRAMÍDA ZDRAVEJ VÝŽIVY
Projekt na DSVM Štefan Bödök 4MF.
Základná škola - Bánová
klikaním na žlté políčka! Potom klikni na výsledok!
Projekt podpora kardiovaskulárneho zdravia v prostredí základných škôl mestskej časti Bratislava - Petržalka.
SPRÍSTUPNENIE DENNÉHO CENTRA RADVAŇ OZ ZA DÔSTOJNÚ RADVAŇ
Úspešná reprezentácia školy v šk. r / 2019
Prehľad projektu Oblasti vzdelávania Veková skupina Vzdelávacie ciele
ŠKOLSKÝ VÝLET.
TUKY, SLADKOSTI, SOĽ ZŠ S MŠ HLADOVKA.
ZŠ Park Angelinum Košice
Výsledky projektu „V našej škole je pohoda“ za šk. rok 2011/12
STREdisko odbornej praxe polygrafické
Didaktický projekt Traja králi
Moderná škola rodinného typu
autor: Ing. Mgr. Peter SLÁVIK
Naša Skalka / Pestujeme biodiverzitu v meste /
“Ja riadim tvoje kroky“
Matematika a práca s informáciami
Pomer prevrátený pomer postupný pomer.
Komunikácia činom.
ŠKOLSKÝ PROJEKT Zameranie mestského cintorína v Lučenci
SPŠ STAVEBNEJ a GEODETICKEJ na Lermontovovej 1 KOŠICE
včielkine Dobrodružstvo
Použitie počítačov v geografii (2)
1. Lexikálna sémantika substantív
Štatistika Martin Čuka 2010/ B.
Preukaz žiaka ISIC/EURO<26
Projekt „Bezpečnejšie školy pre deti”
Ako zobrazujeme skutočnosť
Nepriama úmernosť – tabuľka, rovnica a graf
Rekonštrukcia podlahy v 8.A
Prepis prezentácie:

ODKIAĽ JEDLO POCHÁDZA? Zisťuj, skúmaj, pozoruj, povedz iným odkiaľ sa berie jedlo v našom regióne

Denná téma: Odkiaľ jedlo pochádza? Názov školy: Základná škola Bystrická cesta Adresa školy: Bystrická cesta 14, 03401 Ružomberok Kontaktná osoba: Mgr. Ľudmila Mičudová Telefónne číslo: 0908937189 E-mail: micudova@zsbystricka.sk Autor príspevku: PaedDr. Eva Nováková Názov príspevku: Zisťuj, skúmaj, pozoruj, povedz iným odkiaľ sa berie jedlo v našom regióne Meno a priezvisko žiakov, ktorí súťažný príspevok spolu s učiteľmi pripravili: Všetci žiaci 2.A triedy Ročník, ktorý navštevujú: druhý Celkový počet žiakov školy, ktorí sa do aktivít k vyhlásenej dennej téme zapojil: 19 žiakov z 2. A prezentovalo svoje informácie a projekty žiakom 18 žiakom z 2.C a 14 žiakom z 2. B triedy Spolu 51 žiakov

ZŠ Bystrická - jedáleň Exkurzia v školskej jedálni Žiaci pozorovali prácu našich kuchárok Viedli rozhovor s pani vedúcou školskej jedálne na tému odkiaľ jedlo pochádza, kým príde na tanier a cez okienko sa dostane až k žiakom Cieľ: vážiť si prácu iných, vedieť, odkiaľ prichádza jedlo pred tým, než ho dostaneme na tanier

ZŠ Bystrická – 2. A trieda PPT- Odkiaľ jedlo prichádza Obaly z jednotlivých výrobkov – ale aj výrobky: bryndza, syr, mlieko. Cieľ: * vedieť, ktoré domáce zviera nám dáva ktorý produkt, * zistiť od koho pochádza bryndza, žinčica /téma nášho regiónu- veľa vidíme a teraz už vieme prečo sa na našich lúkach pasú ovce/ * v skupinovej práci žiaci vytvorili pre iných materiál – projekt, ktorým naučia iných ako je to s jedlom a odkiaľ sa berie

Naše práce

2.A 1 Sarah Borovská 2 Matúš Čieško 3 Deana Gejdošová 4 Barbora Hykelová 6 Nikola Ištoková 7 Jakub Jandura 8 Erik Kavenský 9 Sophie Krettová 10 Jakub Kurajda 11 Tereza Labajová 12 Lea Anna Leštinská 13 Matúš Márnota 14 Lucia Mydliarová 15 Lukáš Oprchal 16 Dominika Pálušová 17 Sára Priesolová 18 Lukáš Schmidt 21 Jana Konderíková 22 Jakub Salva 23 Nina Janovcová 2.A