Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

protivrásková starostlivosť

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "protivrásková starostlivosť"— Prepis prezentácie:

1 protivrásková starostlivosť
klinika zdravej pleti protivrásková starostlivosť

2 protivrásková starostlivosť
pre zrelú pleť, je účinným riešením problémov pokožky so zníženou aktivitou obnovy epidermis, s prejavmi starnutia, pokrytej vráskami, často matnej a s hyperpigmentáciou. Poskytuje špeciálne pôsobenie proti vráskam, zabezpečením obnovy zdravej siete kolagénových vláken. Založená na synergickom pôsobení účinných zložiek, profil pokožky robí dokonale elastickým a vyhladeným, redukuje hlboké mimické vrásky. Vekové rozpätie starostlivosť proti vráskam vek …

3 protivrásková starostlivosť
oligopeptidy (mikro-kolagén) proteíny zo sladkých mandlí výťažok z mandarínky japonskej hydroxyprolín vitamín C základné zložky

4 oligopeptidy (mikro-kolagén)
Aktívna molekula je tzv. mikro-kolagén, peptyd – analóg kolagénu, najdôležitejšej štrukturálnej bielkoviny pokožky. Mikro-kolagén preniká do kože zasahujúc do fibroblastov. Jeho úlohou je stimulovať k produkcii tie bunky zložiek, z ktorých pozostáva matica kože, t.j. kolagénu a glykozaminoglykánu. Diagnostikuje poškodenia na bunkovej úrovni a regeneruje oslabenú štruktúru dermis. Posilňuje kolagénové vlákna I, II, IV a elastín. Spomaľuje mechanizmus starnutia pokožky, účinne redukuje hĺbku vrások.

5 proteíny zo sladkých mandlí
Biopolymér zo sladkých mandlí, zložený z 3-rozmerných sietí proteínu s vysokou molekulovou hmotnosťou, ktorý dokonale priľne k povrchu kože a vytvára súvislý film napínajúci a vyhladzujúci pokožku. Má silnú väzbu k fibrínu a keratínu. Zlepšuje napnutie pokožky a poskytuje viditeľné liftingové efekty. Zabraňuje ochabnutiu kože a posilňuje jej štruktúru. Regeneruje a posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru kože.

6 výťažok z mandarínky japonskej
Výťažok z mandarínky japonskej je štandardizovaný na obsah tyramínu s bieliacimi vlastnosťami. Tyramín – vzhľadom na podobnosť štruktúry s tyrozínom – je inhibítorom tyrozinázy, enzýmu hrá kľúčovú úlohu pri syntéze melanínu. Väzba tyrozinázy s tyramínom spôsobuje, že sa nemôže spojiť s tyrozínom – čím je zablokovaná syntéza melanínu už v počiatočnej fáze. Spomaľuje syntézu melanínu, vďaka čomu rozjasňuje pokožku až o 30% v priebehu 6 týždňov používania. Výťažok z mandarínky japonskej možno použiť pre všetky typy sfarbenia na koži alebo s cieľom rozjasnenia pleti.

7 hydroxyprolín Hydroxyprolín je prirodzenou zložkou kože, má široké použitie v kozmetických prípravkoch, najmä v protivráskových prípravkoch. Jeho hlavnými kozmetickými vlastnosťami sú: obnova kolagénu, obnova elasticity pokožky, boj s činiteľmi spôsobujúcimi starnutie pleti, normalizácia priepustnosti kapilár. Hydroxyprolín stimuluje delenie buniek kože, najmä kožné fibroblasty. Vďaka čomu pomáha udržiavať správnu látkovú výmenu v starnúcich tkanivách. Viac fibroblastov znamená viac proteínov – hlavne kolagénu a elastínu – potrebných na udržanie pevnosti a pružnosti kože.

8 aktívne vyhladzujúci denný krém
protivrásková starostlivosť aktívne vyhladzujúci denný krém bohatá hydratačná emulzia, neparfumovaná. pôsobenie redukcia vrások Posilňuje kolegénová vlákna I, II, IV, ako aj elastín. Redukuje hĺbku vrások. Upravuje hladkosť a pevnosť pokožky. redukcia nerovnomernosti sfarbenia pokožky Reguluje procesy tvorby melanínu. Rozjasňuje nerovnomernosti sfarbenia pokožky. Vyrovnáva nerovnomernú pigmetnáciu. synergické pôsobenie Poskytuje účinnú ochranu pred UV žiarením. Intenzívne a dlhodobo hydratuje pleť. Dopĺňa nedostatok prírodných výživných látok. účinné zložky Štandardizovaný výťažok z mandarínky japonskej, fotostabilné filtre UVA/UVB, proteíny zo sladkých mandlí, oligopeptidy, olej Canola, vitamíny A a E, provitamín B5.

9 výsledok 28-dňovej kúry potvrdený štúdiami in vivo
protivrásková starostlivosť aktívne vyhladzujúci denný krém dokázaná účinnosť prípravku Redukcia vrások o 21% výsledok 28-dňovej kúry potvrdený štúdiami in vivo - 21 % stav pred liečbou výsledok po 28 dňoch

10 nočný krém redukujúci pigmentáciu
protivrásková starostlivosť nočný krém redukujúci pigmentáciu bohatá regeneračná emulzia, neparfumovaná pôsobenie redukcia nerovnomernosti sfarbenia Reguluje procesy vytvárania melanínu. Rozjasňuje nerovnomernosti sfarbenia pokožky. Vyrovnáva nerovnomernú pigmentáciu. redukcia vrások Posilňuje kolagénová vlákna I, II, IV, ako aj elastín. Redukuje hĺbku vrások. Upravuje hladkosť a pevnosť pokožky. synergické pôsobenie Dopĺňa nedostatok prírodných výživných látok. Intenzívne hydratuje a zabraňuje nadmernej strate vody. Aktívne regeneruje vrchnú vrstvu pokožky a účinne upokojuje podráždenia. účinné zložky štandardizovaný výťažok z mandarínky japonskej, oligopeptidy, olej Canola, vitamín C, provitamín B5

11 vyhladzujúci očný krém
protivrásková starostlivosť vyhladzujúci očný krém ľahká hydratačná emulzia, neparfumovaná. Zabraňuje riziku vniknutia zložiek prípravku do spojivkového vaku. pôsobenie redukcia vrások Viditeľne posilňuje kolagénové vlákna a zvyšuje súdržnosť spojivového tkaniva. Redukuje hĺbku vrások, účinne koriguje mimické vrásky. rozjasnenie pleti Redukuje tiene pod očami. Aktívne rozjasňuje vrchnú vrstvu pokožky. Obnovuje jednotné a zdravé sfarbenie pokožky v okolí očí. synergické pôsobenie Aktívne vyživuje a zvyšuje elasticitu pokožky. Dokonale hydratuje, tonizuje a jemne napína epidermis. Účinne zabraňuje ochabnutiu pokožky. účinné zložky proteíny zo sladkých mandlí, hydroxyprolín, olej Canola, vitamín C, provitamín B5.

12 hlavné účinky protivráskovej starostlivosti
Ziaja med protivrásková starostlivosť dáva komplexnú odpoveď pre problematickú pleť. Pôsobí na fyziologické reakcie kože s prejavmi starnutia (na základe hormonálnom, fotostarnutie a chronostarnutie) Pôsobí na viditeľný problém spojený so znížením schopnosti pokožky k prirodzenej obnove, s viditeľnými vráskami a s narušenou ochranou hydrolipidového plášťa. Starostlivo vybrané receptúry sú založené na účinných zložkách, ktoré: napodobňujú zloženie látok nachádzajúcich sa v koži, pôsobia na rôznych úrovniach kože: od dermis po stratum corneum, Pôsobí stimulujúco na vytváranie kolagénu a elastínu a zabezpečuje riadne sieťovanie vláken, viditeľne zlepšuje sfarbenie pokožky. Receptúry vychádzajú zo synergického pôsobenia účinných zložiek, vďaka čomu vzniká účinnejšie regeneračné a protivráskové pôsobenie prípravku.

13 hlavné účinky protivráskovej starostlivosti
Zloženie prípravkov zohľadňuje potreby zrelej pleti, ktorej štruktúra podlieha zmenám v dôsledku veku. Eliminuje zložky spôsobujúce potenciálne podráždenie, konzervanty, hydrogenované oleje a tuky, použitie neparfumovaných zložiek, pH emulzie do 6,5 dôležité pre ochrannú funkciu pokožky. Inovatívne spojenie potravinových emulgátorov poskytuje komfortný pocit aplikácie. Stálosť prípravkov je potvrdená rigoróznymi mikrobiologickými a fyzikálno-chemickými testami. Účinnosť a bezpečnosť prípravkov potvrdená aplikačnými a dermatologickými testami. Široké vekové spektrum, línia doporučená pre ženy aj mužov, od 35 rokov.

14 hlavné účinky denného krému
protivrásková starostlivosť hlavné účinky denného krému Zloženie prípravku zahŕňa zložky, ktoré pôsobia na rôzne druhy a etapy starnutia: chronostarnutie hormonálne starnutie fotostarnutie(UV filtre) Krém pôsobí v dôsledku fyziologickej dysfunkcie zrelej pleti. (Konkurenčné protivráskové prípravky sa zameriavajú na pôsobenie v konkrétnej etape starnutia kože. Krém na deň Ziaja med pôsobí rôznymi smermi, v rôznych etapách vzniku vrások (redukuje existujúce a zabraňuje vytváraniu sa nových). Široké vekové spektrum línie proti vráskam, doporučená pre ženy aj mužov, od 35 rokov. Účinnosť prípravku dokázaná v testoch in vivo.

15 hlavné účinky nočného krému
protivrásková starostlivosť hlavné účinky nočného krému Zloženie prípravku zahŕňa zložky, ktoré pôsobia na rôzne druhy a etapy starnutia: chronostarnutie hormonálne starnutie fotostarnutie(UV filtre) Krém pôsobí v dôsledku fyziologickej dysfunkcie zrelej pleti. (Konkurenčné protivráskové prípravky sa zameriavajú na pôsobenie v konkrétnej etape starnutia kože. Krém na noc Ziaja med je viacfunkčným prípravkom: mechanizmus pôsobenia zahŕňa zároveň redukciu existujúcich vrások a zabraňuje tvorbe nových, odstraňuje škvrny a zlepšuje celkový stav pokožky. Široké vekové spektrum, prípravky protivráskovej starostlivosti sú doporučené od 35 rokov. Vyhovujú potrebám aj veľmi zrelej pleti.

16 hlavné účinky očného krému
protivrásková starostlivosť hlavné účinky očného krému Zloženie prípravku zahŕňa zložky, ktoré pôsobia na rôzne druhy a etapy starnutia: chronostarnutie hormonálne starnutie fotostarnutie(UV filtre) Očný krém predstavuje rozšírenie starostlivosti o tvár. Zložky prípravku pôsobia na všetky mechanizmy, rovnako ako pri krémoch na tvár. Obsah hydroxyprolínu v zložení zabezpečuje normálnu hustotu a pružnosť kože, spomaľuje jej ztenčovanie a pôsobí hydratačne. Viacsmerný prípravok poskytuje prevenciu vrások, ako aj redukciu negatívnych zmien na pokožke. Ľahká formula krému je prispôsobená pre jemnú kožu v okolí očí. Nezanecháva mastný film.

17 Objem 50 ml Cena 10,95 € Objem 50 ml Cena 10,95 € Objem 15 ml Cena 9,56 €

18 ďakujeme Spracoval: Justyna Piórkowska Dział Marketingu Ziaja Ltd
Gdańsk,


Stiahnuť ppt "protivrásková starostlivosť"

Podobné prezentácie


Reklamy od Google