Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia spoločnosti

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Prezentácia spoločnosti"— Prepis prezentácie:

1 Prezentácia spoločnosti

2 O nás Spoločnosť COSECO pôsobí na trhu od roku Od vzniku spoločnosti až po súčasné obdobie COSECO prešlo vývojom poznačeným mnohými zmenami s cieľom poskytovať komplexné služby v oblasti informačných technológii. Dnes je spoločnosť COSECO stabilnou firmou s pomerne širokým záberom s hlavným cieľom poskytovať zákazníkovi nové riešenia so službami v plnom rozsahu. Orientujeme sa predovšetkým na sféru malých a stredných podnikov, pre ktorých dokážeme byť stabilným a spoľahlivým partnerom s rastúcim potenciálom a schopnosťou plne uspokojiť požiadavky v oblasti informačných technológii a informačných systémov.

3 IT SOLUTIONS Jednou z hlavných činností našej spoločnosti je starostlivosť o IT prostredie našich zákazníkov. Počas niekoľkoročnej praxe sme nadobudli široké know-how a skúsenosti, ktoré nás profilujú medzi profesionálov v našej oblasti. Medzi našich klientov patria malé a stredné firmy, ktoré vlastnia od 3 do 150 PC, servery, tlačiarne a ostatné periférie. Neodmysliteľnou súčasťou každej IT infraštruktúry sú práve servery, ktoré považujeme za kľúčový prvok v každej firme. Preto sa venujeme odbornej príprave v tejto oblasti, aby sme boli v neustálom kontakte s najnovšími trendmi. Naším základným princípom je komplexný prístup k zákazníkovi. To znamená, že sa nemusí obracať na viacerých dodávateľov IT riešení, ale len na jedného, ktorý mu zabezpečí na kľúč všetky oblasti. Preto používame výraz "Komplexná správa IT".

4 Správa IT znamená pre nás pravidelnosť a nepretržitú starostlivosť, ktorá garantuje zákazníkovi výhody. Zmluvné partnerstvo s kvalitným dodávateľom IT služieb vám zabezpečí: •plynulú prevádzku celej IT infraštruktúry, serverov a jednotlivých počítačov, •zvýšenie efektívnosti IT prostredia, •kontinuitu rozvoja Vášho IT, •úspory nákladov a iné výhody. V našej ponuke je niekoľko typov služieb, ktoré sa od seba odlišujú základnou logikou, výhodami a cenou. V prípade Vášho záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám v čo najkratšom čase vypracujeme cenovú ponuku.

5 IT SPRÁVA SPRÁVA SERVEROV
V prípade, že zákazník disponuje serverom, naše činnosti sú sústredené primárne na jeho 100%-ný chod. Zo skúsenosti vieme, že vyladené hardvérové komponenty a rozšírené záruky od výrobcov, garantujú klientovi najlepšiu kvalitu, a dlhodobý chod serverov. Činnosti, ktoré spadajú pod správu serverov: ◦ inštalácie/reinštalácie operačného systému serverov (Windows Server, Linux), ◦ zabezpečenie nepretržitého chodu servera, ◦ pravidelná aktualizácia kritických balíkov od výrobcu SW a HW, ◦ správa inštalovaného softvéru na serveri (MS Exchange, SQL Server, ISA, Sharepoint a iné).

6 IT SPRÁVA ◦ správa DNS, DHCP, DC a iné,
◦ správa užívateľských účtov (Active Directory), ◦ optimalizácia výkonu servera, ◦ zabezpečenie bezpečnosti servera, ◦ archivácia systému a dát, ◦ správa serverových licencií a ich evidencia v našich databázach, ◦ centrálna antivírusová ochrana.

7 SPRÁVA POČÍTAČOV A PERIFÉRIÍ
◦ antivírusová ochrana počítačov, ◦ inštalácie / reinštalácie softvéru na počítačoch, ◦ čistenie PC od nebezpečného softvéru (spyware, maleware a pod.), ◦ odstraňovanie hardvérových porúch počítača (záručná a pozáručná podpora), ◦ konzultačná a poradenská činnosť (osobne, telefonicky, e- mailom), ◦ audit a legalizácia softvérových licencií, ◦ podrobná evidencia HW a SW, ◦ inštalácia a konfigurácia vstupno-výstupných zariadení (tlačiarne, skenery a pod.), ◦ profylaktika (hardvérové a softvérové čistenie).

8 SPRÁVA SIETE, SIEŤOVÉ RIEŠENIA
Správa počítačovej siete úzko súvisí so správou PC a serverov, nakoľko len vďaka aktívnym a pasívnym prvkom siete sú jednotlivé počítače a servery prepojené a dokážu spoločne komunikovať. Cieľom našej spoločnosti je zabezpečiť dodávku počítačovej siete komplexne. To znamená od návrhu sieťového riešenia, dodávky a realizácie, až po samotnú správu siete. V prípade, že potrebujete zmodernizovať svoju počítačovú sieť, neváhajte nás osloviť a my Vám s radosťou pomôžeme.

9 Správa PC siete (počítačových sietí)
◦ pravidelná starostlivosť a správa firemnej siete (LAN), ◦ pravidelná kontrola nastavení aktívnych prvkov počítačovej siete + dodatočné nastavenia, ◦ aktualizácia firmwaru na jednotlivých aktívnych prvkoch PC sietí, ◦ riešenie záručných a pozáručných problémov sieťových komponentov, ◦ stály monitoring aktívnych prvkov siete, ◦ správa bezdrôtovej siete WiFi, ◦ zabezpečenie lokálnych počítačových sietí.

10 Projekcia počítačovej siete (sietí)
◦ návrh a projekcia slaboprúdových rozvodov lokálnej počítačovej siete, ◦ projekt a analýza systému štruktúrovanej kabeláže, ◦ technické a výkresové spracovanie projektu.

11 Realizácia pasívnej časti PC siete
◦ dodávka overených značiek pasívnej časti siete, ◦ inštalácia metalických a optických dátových rozvodov na báze Ethernetu, ◦ lištovanie, zaťahovanie káblových systémov, montáž dátových rozvádzačov (rack) a zásuviek, ◦ podlahové systémy uložené v betónovej mazanine, ◦ certifikačné meranie a testovanie dátových rozvodov.

12 Realizácia aktívnej časti PC siete
◦ dodávka osvedčených značiek aktívnych prvkov siete, ◦ inštalácia aktívnych prvkov počítačovej siete (switch, router, firewall), ◦ nastavenie aktívnych prvkov siete k dosiahnutiu optimálneho výkonu v prostredí LAN / WAN, ◦ zabezpečenie prepojenia LAN sietí, ◦ manažment LAN / WAN sietí, ◦ riešenie bezpečnosti počítačových sietí (Firewall, IDS), ◦ konzultačná činnosť, užívateľská podpora a školenia, ◦ nastavenie šifrovaných VPN spojení medzi pobočkami (Site-to-Site VPN).

13 PREDAJ HW a SW Neodmysliteľnou súčasťou našich služieb tvorí predaj hardvéru a softvéru. Ponúkame najznámejšie značky výpočtovej techniky. Predávame produktové balíky najvýznamnejších softvérových výrobcov.

14 Predaj počítačov, notebookov, komponentov a periférií
V našej ponuke nájdete široký výber značkových počítačov a notebookov renomovaných výrobcov ako je Hewlett-Packard, DELL, Apple, Microsoft, Toshiba, Lenovo a iné. Ako kvalitnú alternatívu vieme ponúknuť spoľahlivé počítače kompletizované našou firmou, ktoré sú zložené z kvalitných komponentov. Nakoľko naša ponuka výpočtovej techniky je veľmi pestrá a neustále aktualizovaná, neuvádzame na našej stránke konkrétne modely a ceny ponúkaných výrobkov. Vzhľadom na naše zameranie uprednostňujeme kontakt so zákazníkom, kedy Vám naši pracovníci radi poradia, tak pri správnom výbere počítača, ako aj pri rozširovaní už existujúcich zostáv. K daným produktom sa snažíme vždy poskytnúť našu pridanú hodnotu - inštalácia v cene tovaru, dovoz priamo k zákazníkovi a pod. Tieto prídavné služby prispievajú k spokojnosti našich zákazníkov.

15 Predaj kancelárskej techniky
Snažíme sa vyhovieť čo najväčšiemu spektru potrieb zákazníkov, preto naša ponuka obsahuje nasledovné portfólio kancelárskej techniky: ◦ multifunkčné / kopírovacie zariadenia (Canon, HP, XEROX, RICOH), ◦ predaj spotrebného materiálu (tonery, cartridge, úložné médiá).

16 Antivírusové systémy K operačným systémom patrí ich ochrana pomocou antivírusového systému. Ako Partner spoločnosti ESET, ponúkame celé portfólio tejto slovenskej softvérovej spoločnosti. Ich produkty zaraďujeme medzi špičku vo svojej oblasti a to je dôvod, prečo väčšina našich zákazníkov používa práve produkty ESETu.

17 BEZPEČNOSTNÉ TECHNOLÓGIE
Ponúkame komplexné riešenia bezpečnostných technológií špičkovej kvality pre všetkých.

18 Kamerové systémy Návrh – vizualizácia, kompletná dodávka a montáž monitorovacích zariadení pre zabezpečenie vonkajšieho perimetra a interiérov obchodných, administratívnych a výrobných budov, ako aj bytových jednotiek a rodinných domov. Nízko nákladové až po high-end špičkové riešenia. Online sledovanie cez mobilné zariadenia.

19 Prístupové a Dochádzkové systémy
Vyriešte kontrolu dochádzky Vašich zamestnancov ľahko a efektívne pomocou elektronického dochádzkového systému s prepojením na mzdový systém. Ponúkame dochádzkové a prístupové systémy na vstupné karty alebo s biometriou. Možnosť integrácie so zabezpečovacím či parkovacím systémom (rozpoznanie ŠPZ).

20 Zabezpečovacie systémy
Poskytujeme komplexné riešenia elektronického zabezpečovacieho systému objektov všetkých veľkostí. Obchodné, administratívne a výrobné budovy, ako aj bytové jednotky a rodinné domy. Alarm, Audio/Video vrátnik, Elektromagnetické uzamykanie, Obchôdzkové systémy pre strážnu službu, Diaľkové hlásenia o vypnutí / zapnutí alarmu, výpadku elektrického prúdu atď.

21 REGISTRAČNÉ POKLADNE Dňa 4. decembra 2018 Národná rada Slovenskej republiky schválila novelu zákona o používaní Elektronických registračných pokladníc. Všetky doteraz používané elektronické registračné pokladnice (ERP) musia byť prerobené na online registračné pokladnice (ORP) a prepojené so systémom finančnej správy, tzv. eKasa. Podnikatelia sa k systému eKasa celoplošne pripoja k , pričom platí, že obdobie od do je obdobie prechodu na eKasu. V tomto období si podnikatelia môžu modernizovať svoju elektronickú registračnú pokladnicu pomocou Upgrade balíčka alebo zakúpiť novú pokladnicu, ktorá je kompatibilná so systémom eKasa.

22 MERANIE A REGULÁCIA V spolupráci so spoločnosťou APIAGRA s.r.o., Vám vieme zabezpečiť komplexné riešenie vzduchotechniky. Teda projektovanie, dodávku a montáž, ako aj záručný a pozáručný servis. Meracie okruhy teplôt, tlakov, tlakových diferencií, prietokov, hladín, posuvov a iných fyzikálnych veličín. Servis vzduchotechnických a klimatizačných zariadení. Servis MaR a elektropríslušenstva VZT a klimatizačných zariadení. Správa energetických rozvodov a zariadení.

23 AUTOMATIZOVANÉ SYSTÉMY RIADENIA
velíny pre riadiace systémy budov, systém pre zbernice a vyhotovenie informácií v energetike, analýza procesov a tvorba užívateľského SW, nábeh a optimalizácia technológií, vizualizácia technológie.

24 MERANIE meranie okruhov teplôt, tlakov, tlakových diferencií, prietokov, hladín, atď., systém pre analýzu, vyhodnotenie a reguláciu kvapalín a plynov, regulačné ventily a pohony, prepojenia na riadiace a silnoprúdové systémy.

25 ELEKTRICKÉ SYSTÉMY silnoprúdové rozvody, slaboprúdové systémy.

26 PARTNERI

27 COSECO-EP s.r.o. KONTAKT Jesenského 233/1 958 01 Partizánske
 455


Stiahnuť ppt "Prezentácia spoločnosti"

Podobné prezentácie


Reklamy od Google