Stiahnuť prezentáciu
Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte
1
Michaela Kraľovanská, III.B Gymnázium J. Lettricha, Martin 2010/2011
Panna Cotta Michaela Kraľovanská, III.B Gymnázium J. Lettricha, Martin 2010/2011
2
Suroviny 1000ml sladkej smotany 33% 6 ks želatíny plátkovej
4-5 PL vody, cukru, krupice 3ks vanilkového cukru ovocie (jahody, mandarínky, kivi) karamel
3
Do hrnca dáme šľahačku, cukor, vanilkový cukor a varíme za stáleho miešania, kým sa cukor nerozpustí.
4
V miske namočíme plátky želatiny vo vode, asi na 3 minúty, vyžmýkanú želatínu pridáme do teplej mliečnej zmesi
5
Miešame do rozpustenia želatíny
Miešame do rozpustenia želatíny. Zmes naplníme do pohárov a necháme vychladnúť, potom vložíme stuhnúť do chladničky - najmenej na 6 hodín.
Podobné prezentácie
© 2024 SlidePlayer.sk Inc.
All rights reserved.