Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Osláv aj ty Európsky deň jazykov

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Osláv aj ty Európsky deň jazykov"— Prepis prezentácie:

1 Osláv aj ty Európsky deň jazykov
Z iniciatívy Rady Európy sa Európsky deň jazykov oslavuje každoročne septembra už od roku 2001.

2 Cieľ Európskeho dňa jazykov:
Podnietiť 800 miliónov Európanov zo 47 členských štátov Rady Európy, aby sa bez ohľadu na vek, v školách aj mimo nich, učili viac jazykov. S presvedčením, že jazyková rozmanitosť je nástrojom na dosiahnutie väčšieho interkultúrneho porozumenia a kľúčovým prvkom bohatého kultúrneho dedičstva nášho kontinentu, Rada Európy podporuje mnohojazyčnosť v celej Európe.

3 „Bez ovládania cudzieho jazyka by to nešlo!“
Pri príležitosti Európskeho dňa jazykov aj naša škola pripravila pre svojich študentov jednu aktivitu. Do 19. septembra napíš 200 slovnú prácu na tému: „Bez ovládania cudzieho jazyka by to nešlo!“

4 Pravidlá: 1. Vypracovanie slohovej práce na tému: „Bez ovládania cudzieho jazyka by to nešlo!“ 2. Obsah: Popis netradičnej situácie, ktorú si prežil vďaka poznaniu cudzieho jazyka. 3. Rozsah práce: min. 200 slov. v slovenskom jazyku. 4. Termín: 19. septembra Adresa: 6. Hodnotiaci učitelia: Lichvárová, Molnárová Z., Pätoprstá, Pecková, Sadloňová, Varga 7. Najlepšie práce budú ocenené bodmi v rámci Džbánu Jura Hronca a Džbánu z Košickej. Zároveň tri prvé miesta krásnou cudzojazyčnou knihou.


Stiahnuť ppt "Osláv aj ty Európsky deň jazykov"

Podobné prezentácie


Reklamy od Google