Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

„DEŇ ZEME“ Spolu s občanmi nášho mesta Lipt. Hrádok sme sa zúčastnili akcie „DEŇ ZEME“, ktorá mala za cieľ vyčistiť a skrášliť naše životné prostredie.

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "„DEŇ ZEME“ Spolu s občanmi nášho mesta Lipt. Hrádok sme sa zúčastnili akcie „DEŇ ZEME“, ktorá mala za cieľ vyčistiť a skrášliť naše životné prostredie."— Prepis prezentácie:

1 DSS a ŠZ Lipt. Hrádok, Pod Lipami 105/16 - uskutočnené aktivity v mesiaci apríl 2014

2 „DEŇ ZEME“ Spolu s občanmi nášho mesta Lipt. Hrádok sme sa zúčastnili akcie „DEŇ ZEME“, ktorá mala za cieľ vyčistiť a skrášliť naše životné prostredie. Vyhrabali sme suché lístie, trávu, zbierali odpadky a polámané konáre. Naše klientky pracovali s chuťou, pretože im pomáhali aj zamestnanci nášho zariadenia.

3 Príprava na jar Už začiatkom apríla bolo pekné počasie,
preto sme vytiahli bicykle a pripravili si ich na sezónu a počas ďalších pekných dní sme sa bicyklovali v okolí nášho mesta.

4 Návšteva v susednom zariadení
Dostali sme pozvanie pozrieť sa do nového zariadenia CSS EDEN v Lipt. Hrádku. Obdivovali sme krásne priestory budovy a potom sme si posedeli pri kávičke a porozprávali sa so zamestnancami.

5 Návšteva vystúpenia súboru Cindruška
Pred veľkonočnými sviatkami sa v obchodnom centre v Lipt. Mikuláši konalo kultúrne vystúpenie detského súboru „Cindruška“, ktorého sme sa zúčastnili. Bolo to naozaj veľmi pekné.

6 Nová aktivita klientiek
Do zariadenia sme k kúpili krosná, na t ktorých sme tento e mesiac začali tkať a zatiaľ len malé o koberčeky a p a predložky r Veríme, že neskôr j aj niečo väčšie.


Stiahnuť ppt "„DEŇ ZEME“ Spolu s občanmi nášho mesta Lipt. Hrádok sme sa zúčastnili akcie „DEŇ ZEME“, ktorá mala za cieľ vyčistiť a skrášliť naše životné prostredie."

Podobné prezentácie


Reklamy od Google