Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Nastavte sem na začiatok efekt prílet zhora zľava, ktorý pôjde automaticky a rýchlo. Na zvýraznenie použijete vlnu, ktorá pôjde automaticky a rýchlosť.

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Nastavte sem na začiatok efekt prílet zhora zľava, ktorý pôjde automaticky a rýchlo. Na zvýraznenie použijete vlnu, ktorá pôjde automaticky a rýchlosť."— Prepis prezentácie:

1 Nastavte sem na začiatok efekt prílet zhora zľava, ktorý pôjde automaticky a rýchlo. Na zvýraznenie použijete vlnu, ktorá pôjde automaticky a rýchlosť bude stredne.

2 Nastavte sem na začiatok efekt „roleta“ a smer bude vodorovne (kto má češtinu dá „rolovat“ a smer bude zľava). Efekt pôjde automaticky a pomaly. Ďalej použijete vlastnú trasu, ktorá začne v tomto texte a tam aj skončí – skúste teda spraviť taký kruh, ale hlavne ceruzkou skončíte asi v strede obrazovky (vodorovnom strede), aby po skončení bolo vidieť celý tento text! Samozrejme aj toto má ísť automaticky. Nastavte sem na začiatok efekt obdĺžnik (česky obdélnik) von, ktorý pôjde automaticky a rýchlo. Na koniec použijete rozplynutie (česky rozplynout), ktoré pôjde automaticky a rýchlosť bude stredne.

3 Zmeňte v tomto snímku poradie efektov (tie efekty sú už samozrejme nastavené a vy ich nemeníte!) . Najprv sa teda bude prehrávať podnadpis „cha cha cha“a potom príde celý nadpis aj s jeho efektami. Nezabudnite, že máte presunúť všetky efekty, ktoré k textu prislúchajú! Bla bla bla Cha cha cha

4 Na tento efekt nastavíte oneskorenie o päť sekúnd
Tu zmeňte spôsob príletu tak, že text bude priletovať po jednotlivých písmenách Varovanie! Na tomto snímku už budete musieť ísť do možností efektu, ktoré sa nachádzajú v rozbaľovacom trojuholníku vedľa efektu. Na tento efekt nastavíte oneskorenie o päť sekúnd

5 Sem nastavte opakovanie efektu. Zopakuje sa 2x
Varovanie! Na tomto snímku už budete musieť ísť do možností efektu, ktoré sa nachádzajú v rozbaľovacom trojuholníku vedľa efektu.

6 Nastavte efekt na tomto texte tak, aby išiel rýchlo a automaticky


Stiahnuť ppt "Nastavte sem na začiatok efekt prílet zhora zľava, ktorý pôjde automaticky a rýchlo. Na zvýraznenie použijete vlnu, ktorá pôjde automaticky a rýchlosť."

Podobné prezentácie


Reklamy od Google