Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Učiteľ a čas.

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Učiteľ a čas."— Prepis prezentácie:

1 Učiteľ a čas

2 O tomto workshope S čím prichádzam? Čo nemám? Čo ponúkam?
S vedomím, že čas je vzácny a treba s ním rozumne a plánovito hospodáriť S vlastnými skúsenosťami ako učiteľ a kouč Čo nemám? Hotové a overené recepty, poučky... Čo ponúkam? Priestor na otvorenie témy a diskusiu o nej

3 Zaujímavosti V učebnom pláne pre ZŠ je 114 čísel udávajúcich hodinovú dotáciu predmetu v ročníku – z toho 59 má hodnotu 1 (t.j. 52%) Ak mám jednohodinovku Obvykle je v triede viac žiakov ako je za polrok hodín... Keby hovorili iba žiaci, každý by mal za pol roka 39 minút pre seba ( 703 minút by mlčal)... Štandardy pre prírodovedu obsahujú 129 položiek – na každú je k dispozícii v priemere 11 minút... (36 sekúnd na žiaka a štandard pri 19 žiakoch v triede)

4 Zaujímavosti V učebnom pláne pre ZŠ je 114 čísel udávajúcich hodinovú dotáciu predmetu v ročníku – z toho 59 má hodnotu 1 (t.j. 52%) Ak mám jednohodinovku Obvykle je v triede viac žiakov ako je za polrok hodín... Keby hovorili iba žiaci, každý by mal za pol roka 39 minút pre seba ( 703 minút by mlčal)... Štandardy pre prírodovedu obsahujú 129 položiek – na každú je k dispozícii v priemere 11 minút... (36 sekúnd na žiaka a štandard pri 19 žiakoch v triede)

5 Zaujímavosti V učebnom pláne pre ZŠ je 114 čísel udávajúcich hodinovú dotáciu predmetu v ročníku – z toho 59 má hodnotu 1 (t.j. 52%) Ak mám jednohodinovku Obvykle je v triede viac žiakov ako je za polrok hodín... Keby hovorili iba žiaci, každý by mal za pol roka 39 minút pre seba ( 703 minút by mlčal)... Štandardy pre prírodovedu obsahujú 129 položiek – na každú je k dispozícii v priemere 11 minút... (36 sekúnd na žiaka a štandard pri 19 žiakoch v triede)

6 Zaujímavosti V učebnom pláne pre ZŠ je 114 čísel udávajúcich hodinovú dotáciu predmetu v ročníku – z toho 59 má hodnotu 1 (t.j. 52%) Ak mám jednohodinovku Obvykle je v triede viac žiakov ako je za polrok hodín... Keby hovorili iba žiaci, každý by mal za pol roka 39 minút pre seba ( 703 minút by mlčal)... Štandardy pre prírodovedu obsahujú 129 položiek – na každú je k dispozícii v priemere 11 minút... (36 sekúnd na žiaka a štandard pri 19 žiakoch v triede)

7

8 Kvaltování hovadům více než lidem připadající
J.A.K.: Labyrint světa a ráj srdce (Nesprávne citované ako „Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest.“)


Stiahnuť ppt "Učiteľ a čas."

Podobné prezentácie


Reklamy od Google