Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Prezentácia sa nahráva. Prosím počkajte

Academic Internet Television Network Showcases

Podobné prezentácie


Prezentácia na tému: "Academic Internet Television Network Showcases"— Prepis prezentácie:

1 Academic Internet Television Network Showcases
IST výzva: FP-2004-IST-3 - Opatrenie: SSA Academic Internet Television Network Showcases The Best of Good Practice Activities Projekt: ATVN-EU-GP

2 Konzorcium: National Institute of Telecommunications, Warszawa, Poľsko
Interdisciplinary Centre for Mathem. and Comput. Modeling, Warsaw University of Technology, Poľsko NIS, Sofia University "St. Kliment Ohridski", Bulharsko Institute of Fundamental Technological Research, Polish Academy of Sciences, Poľsko Centre for Administration and Operations, The Academy of Sciences, CR Starptautiska Lietiskas Optikas Biedriba, Riga, Litva FEI TU Košice, Slovensko Lviv Center for Scientific, Technical and Economic Information, Lviv, Ukrajina

3 Strategické ciele: Stimulovať, podporiť a uľahčiť spoluprácu organizácií z nových členských štátov, pôvodných štátov a kandidátskych krajín EÚ a pripraviť ich na budúcu spoluprácu pri snahe o zlepšenie sieťových technológií a koordinovať národné, regionálne a európske výskumné aktivity s cieľom podnietiť nových výskumníkov, a pripraviť kvalitné projekty v zvolenej oblasti IST. Zvýšiť množstvo inovácií a konkurencieschopnosť v oblasti obchodu a priemyslu Európy. Mobilizovať priemyselnú a vývojovú komunitu do vytvárania vysoko riskantných cieľov do budúcnosti s využitím predvádzania a propagácie toho najlepšieho z ich projektov.

4 Špecifické ciele (1): Zvoliť najaktívnejšiu inštitúciu vo zvolenej IST oblasti, definovať a vložiť ich profil do databázy. Vybudovať databázu so zoznamom najaktívnejších inštitúcií v IST oblasti a so zoznamom projektov dobrých postupov. Vytvoriť komisiu pre voľbu projektov dobrých postupov. Definovať kritéria pre voľbu najlepších príkladov z projektov dobrých postupov. Pripraviť audio-video vzorky v televíznej kvalite s návodom z najlepšieho z "najlepších projektov dobrých postupov".

5 Špecifické ciele (2): Vytvoriť, pripraviť a vybudovať multimediálnu knižnicu na platforme ATVN internetovej televízie. Výber prezentovať na stránke Vytvoriť a vybudovať WWW stránku pre výmenu informácií v rámci projektu. Rozširovať poznatky o najlepších príkladoch z projektov dobrých postupov v EÚ, ACC, NIS a použitím audio/video materiálov, publikačnou činnosťou, či už vo vedeckých časopisoch alebo v dennej tlači.

6 Špecifické ciele (3): Prezentovať ideu projektu na vybraných tematických konferenciách v členských štátoch EU, NMS, ACC a NIC štátoch. Zorganizovať konferenciu, ktorá pomôže pomocou diskusií hľadať nové nápady a bude prezentovať príklady projektov dobrých postupov z partnerských krajín. Zorganizovať brokerage stretnutia a semináre, kde riešitelia môžu vytvárať nové konzorciá. Zároveň budú prezentované aj audio/video inštrukčné materiály. Vytvoriť a distribuovať vzdelávacie materiály pre účastníkov brokerage stretnutí. Pripraviť hodnotenia a ocenenia.

7 Kontakt na Slovensku: František Jakab Katedra počítačov a informatiky
Fakulta elektrotechniky a informatiky Technická univerzita v Košiciach Letná 9, Košice Stránka projektu:


Stiahnuť ppt "Academic Internet Television Network Showcases"

Podobné prezentácie


Reklamy od Google